Levering på 1-3 dage 14 dages returret
   Leveringstid - 1-3 hverdage      Gratis fragt ved køb over 500 DKK      Sikker betaling med Freepay

Bambus køkkentilbehør

Viser alle 11 resultater

Bambus som et bæredygtigt køkkenredskab og -tilbehør

Hvis du står med et nyt køkken – eller et af ældre dato, som trænger til at der skal ske noget nyt – så kan du med fordel vælge køkkenredskaber og -tilbehør af bambus. Bambus er meget bæredygtigt og klimavenligt, da visse sorter kan gro op mod 1 meter om dagen. Bambus har derfor en meget hurtig mdningstid, og kan altså anvendes til redskaber og værktøjer hurtigere end andre træsorter, der som regel er op mod 10 gange længere om at modnes.

Der har derfor ikke den samme store påvirkning af naturen, når man fælder bambustræer – og slet ikke hvis de er vokset under kontrollerede forhold, som eksempelvis i plantager, og altså ikke bliver hentet og skovet illegalt. Hos Bambusbiksen.dk finder du kun bæredygtigt bambus, som kommer fra de rigtige steder og rigtige forhold.

Når du anvender træredskaber i dit køkken, om det så er en spatel til panden, et piskeris til din grønne te – eller måske bordskånere af bambus, ja så er du altså med til at passe på vores natur som vi kender den, og er med til at sikre at de fremtidige generationer også får stor glæde af vores jord.
Ved anvendelsen af bambus frem for f.eks. metal- eller plastic-redskaber af forskellig karakter, mindsker du også behovet for udvinding og produktion af disse råvarer, som skal igennem en længere process for at blive til netop dén vare forbrugerne har brug for.

Bambus køkkentilbehør – alt fra morter til grydeskeer, og fade og skåle

Hos Bambusbiksen.dk finder du Danmarks største udvalg af bambus-varer under et og samme tag (domæne). Bambus er et utroligt interessant materiale at anvende i husholdningen, som også vores forfædre og tidligere generationer i Asien har nydt meget godt af. Her på siden kan du købe bambus køkkentilbehør som f.eks. serveringsbakker, fade og skåle af bambus og meget, meget mere. Brug f.eks. fadene og skålene af bambus til servering af lækre salater, forberedelse af velsmagende retter, opbevaring af rester fra aftensmaden til dagen efter – eller måske bare som pynt. Klik rundt omkring på siden, og se vores store udvalg.

Brugen af bambus kan faktisk dateres mange tusinde år tilbage, og tilbage i tiden har anvendelsesmulighederne været stort set uanede. Den gang var et produkt som i dag anses som traditionelt, meget mere innovativt og hvor mulighederne nærmest var uendelige.