Levering på 1-3 dage 14 dages returret

Om Bambusbiksen.dk

Om Bambusbiksen.dk – hvem er bag Bambusbiksen?

Indehavere af Bambusbiksen.dk, Torben & Jane Kammersgaard

Webshoppen Bambusbiksen.dk ejes og drives af Jane og Torben Kammersgaard. Vi har stor interesse for bæredygtighed og gør en dyd ud af at være klimavenlig. Det er de små ting vi alle gør, som er med til at sikre de fremtidige generationers færd på jorden.

Blandt andet ved at anvende klimavenlige og bæredygtige materialer – som bambus – i både byggeriet, som substitut for de mest gængse materialer som plastic og metal, eller bare andre sorter af træ. En bambus-plante vokser op mod 1 meter om dagen, og dens modningstid er derfor langt hurtigere end andre træsorter. Idet bambus har mange gode egenskaber, giver anvendelsen af bambus en mindre klimapåvirkning end alle andre materialer.

Varerne du finder her på siden befinder sig på et lagerhotel, og hvis du bestiller inden klokken 14:00 i hverdagen, vil din bestilling blive sendt samme dag. Ved bestilling i weekenden, vil din bestilling blive afsendt først-kommende hverdag, hvorefter du vil modtage din vare indenfor 1-3 hverdage.

Alle de varer du finder i webshoppen på Bambusbiksen.dk er af særdeles god kvalitet, og er meget bæredygtige. Skålene er håndlavede på traditionel vis af vietnamesiske håndværkere, og udvalget af bambus skærebræt er p.t. tysk kvalitet, hvor der desuden forhandles med mange yderligere leverandører. Der vil derfor over tiden komme mange nye, spændende produkter til shoppen – så hold dig opdateret!