Levering på 1-3 dage 14 dages returret
   Leveringstid - 1-3 hverdage      Gratis fragt ved køb over 500 DKK      Sikker betaling med Freepay

Bambus solbriller

Viser alle 2 resultater

Jordens skønhed er virkelig betagende, og hvilken bedre måde at sætte pris på det, end med åbne øjne. Med denne serie af håndlavede bambus solbriller, giver brandet ”Panda” hyldest til naturen og opfordrer derfor alle til at udforske, opdage og hjælpe med at bevare dets skønhed – i miljøvenlighedens tegn.

Opmærksom mode

En solrig dag er en perfekt dag til at gå udenfor og have det sjovt. Og på en sådan dag, ville et par trofaste solbriller være praktiske til at beskytte dine øjne mod de skadelige UV-stråler. Og det er jo så bare et plus, at du kommer til at se cool ud også. Men hvilke andre faktorer tænker du over, når du vælger solbriller?

Panda solbriller er specifikationer med etisk perspektiv. Mens disse stilfulde og unikke solbriller beskytter dine øjne mod de skadelige UV-stråler, de hjælper dig med at beskytte Jorden også. Med Panda, det er deres engagement – at tilbyde produkter, der ikke kun ser godt ud på dig, men også som gør, at du føler dig godt tilpas og at du bliver en del af at gøre verdenen til et grønnere og bedre sted.

Unikke & stilfulde solbriller

Hav det sjovt under solen med disse unikke og stilfulde solbriller, der fås i en række forskellige designs – alle er håndlavede fra bæredygtigt og alsidigt bambus. Alle solbriller er unisex, one-size, ultra-lette (de kan faktisk flyde på vand), og kommer alle med TAC polariseret glas med 100% UVA / UVB beskyttelse. Solbrillerne er vandafvisende og flyder som sagt på vandet også. Du kan altså, hvis du er lige så (u)heldig som mig, vende båden rundt og fiske bambus-solbrillerne op af vandet, hvis du skulle tabe dem overbord. Alle disse punkter er tænkt ind i produktet, for at give dig muligheden for at nyde udelivet i miljøvenlig stil. Disse solbriller passer til forskellige ansigtsformer og præferencer i en vidunderlig blanding af styles. Vi vil gerne præsentere dig for: Monroe, Nelson, Victoria, og Warhol.