Levering på 1-3 dage 14 dages returret
   Leveringstid - 1-3 hverdage      Gratis fragt ved køb over 500 DKK      Sikker betaling med Freepay

Bambus skåle og fade

Viser alle 2 resultater

Bambusskåle til mange anvendelser

Her på siden finder du udvalget af Bambusbiksen.dk’s bambusskåle. Der er noget for enhver smag – så om du er til små morgenmadsskåle af bambus, eller du mangler et flot frugtfad eller frugtskål til at stå og pynte på bordet – ja, så har jeg det hele på lager.
Jeg har selv et par skåle stående i lejligheden, og anvender dem som frugtskåle eller serveringsfade når der er gæster på besøg. De dybe skåle har også nemt plads til en lækker salat, og retten ser meget indbydende ud når den er serveret i en skål af bambus.

I dag ser man bambusskåle blive anvendt til mange forskellige ting. Ud over at være morgenmadsskåle, hvor der kan være en portion havregryn eller yoghurt, så kan de mindre af skålene også nemt anvendes til at have nødder eller andre snacks i.
De store skåle anvendes ofte til salatskåle eller frugtskåle, men det er kun fantasien der sætter grænser.

Bambusskåle har været anvendt i mange tusinde år

Bambus har været anvendt til husholdningen i mange tusinde år – og de første spor af anvendelsen af bambus som et bæredygtigt materiale og alternativ til de andre gængse materialer kan man finde i Kina. Her brugte man bambus for mange år tilbage til at lave hverdagsting som værktøj, våben, bestik og skåle, og mange andre ting til hjemmet og køkkenet.
Der var ikke grænser for hvad bambusplanten blev anvendt til, og der blev hele tiden fundet på nye anvendelsesmuligheder. Noget siger at produktet kan sit kram, for vi anvender det stadig i vid udstrækning den dag i dag.

Fordi bambus er et bæredygtigt materiale, der samtidig er meget holdbart og ser godt mens det føles godt, har det vist sig at være et vigtigt råmateriale for en lang række forskellige anvendelser.