Levering på 1-3 dage 14 dages returret
   Leveringstid - 1-3 hverdage      Gratis fragt ved køb over 500 DKK      Sikker betaling med Freepay

Bambus ure - træure

Viser alle 3 resultater

bambusur-Bambu-Hvid-2Gloriousdays bambusurene er unikke træure, designet af Martin Sandström fra England. Uret repræsenterer feel-good, solskin og er et unikt, stilrent ur af træ. Designet på bambusuret fortæller om en afslappet, men stilet holdning til livet.

Bambus er det moderigtige valg

Når du ser dig omkring, bliver vi mennesker mere bevidste om at vælge det rigtige. Om det så er at tage cyklen eller bussen i stedet for bilen, eller at vælge økologisk mad fremfor fabriksfremstillede, kemiske produkter – så er tendensen klar: Vi tænker mere over, hvilke produkter vi anvender, og hvilke virksomheder vi støtter.

Med et bambusur på dit håndled, er du sikker på at både være med på moden, med dette utroligt stilrene og lækre træur. Selvom bambus reelt set er en græssort, bliver dette bambusur for nemhedens skyld klassificeret som et træur, grundet dets trælignende egenskaber.

Du finder ikke et originalt ur som dette et andet sted i Danmark! Bambusuret findes i en lille, hvid model, og i en større model i 2 forskellige farver – hvid, sort.
[empty_separator][/empty_separator]

target=”_blank”>